+36 30 436 5844 (605)
webshop@lochner.hu

Kamerarendszer pályázati kedvezménnyel

Kamerarendszer akár több mint 70% kedvezménnyel !

Használja ki a Magyar Kormány és az Európai Unió adta lehetőségeket kamera és vagyonvédelmi rendszerének kiépítésére, felújítására vagy bővítésére!

A Széchenyi 2020 program pályázatai 50 és 100 százalék közötti támogatási intenzitással teszik lehetővé, hogy biztonságosabbá tegye vállalkozásának, értékeinek és eszközeinek védelmét. Pályázati szakértőink folyamatosan figyelik mely pályázatok lehetnek alkalmasak vagyonvédelmi rendszerének támogatására, és közzétesszük őket oldalunkon.
Minden évben forint százmilliókban mérhető kárt okoznak lopásos és rongálásos bűncselekmények a gazdaságban, elkerülhetetlen, hogy minél modernebb és teljeskörűbb védelemmel vegye fel ezek ellen a harcot! Ezek megelőzése nem csak olcsóbb, de hatékonyabb is, mint később a kárelhárítás.
A Lochner csoport 30 éves tapasztalatával felvértezve a VideoSecurity munkatársai segítségül tudnak önnek lenni a felmérés, eszközbeszerzés és telepítés során. Válasszon az alábbi lakossági és üzleti célú pályázatok közül, és keresse fel kollégáinkat!

GINOP PLUS-1.2.1-21 - A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása

Akár 70% állami támogatás vagyonvédelmi rendszerek (őrző-védő elektronikai rendszer) beszerzésére
Társadalmi egyeztetésen van, a pályázat várható nyitása: 2021. június 28.

VP2-4.1.1.9-21 - Állattartó telepek megújításának támogatása

Akár 50% állami támogatás vagyonvédelmi rendszerek (őrző-védő elektronikai rendszer) beszerzésére
Pályázat várható nyitása: 2021. május vége