Kamera rendszer

A kamera rendszerek tökéletes megoldást kínálnak lakások, családi házak, irodák, üzletek, üzemek, iskolák, nagyobb létesítmények megfigyelésére, védelmére.

Ha már tudja, hogy mennyi és milyen biztonsági kamerával szeretné védeni értékeit, a fenti szűrő segítségével megkeresheti az Önnek megfelelő kamerarendszert.

Oldalunkon segítséget kap ahhoz, hogy az Ön számára legjobb döntést meghozza. Olyan kamera rendszereket állítottunk össze, melyek megbízható módon fogják védeni lakását, házát, irodáját, telephelyét… Valamennyi kamerarendszer tartalmazza a szükséges kiegészítőket (csatlakozó, vezeték, tápegység), melyek elengedhetetlenek a rendszer beüzemeléséhez.

Könnyű szerelhetőség
A felhasználó a kamerarendszert kis műszaki érzékkel egyedileg is telepíteni tudja, nem igényel szaktudást.

 

 

Tovább

Segítünk kiválasztani a kamera rendszerét!

Kültéri kamera rendszer kiépítésénél csőkamerákat érdemes telepíteni, ezek mindegyike IP66, vagy IP67-es védettségel rendelkezik, és kialakításuknak köszönhetően az esőcseppek sem okoznak problémát.

Fel kell mérni, hogy mennyi megfigyelő kamerára van szükség. A megfigyelő rendszer összeállításához szükséges rögzítők és switch-ek 4, 8, 12+ csatornás változatban érhetőek el, ez azt jelenti, hogy maximum ennyi kamera jelét tudják feldolgozni.

A kamerák áramellátása történhet tápegységgel, a HD-TVI kamerák esetében. IP kamera használatánál külön tápegység nem szükséges a legtöbb esetben, a switchek képesek árammal ellátni az erre alkalmas biztonsági kamerákat az adatátvitelre használt UTP kábelen keresztül.

WiFi kamera rendszer kiépítésénél mindenképp szükséges a vezeték nélküli kamerákhoz tápegység, így a teljesen vezeték nélküli rendszer egyelőre csak akkumulátoros kamerákkal érhető el, ezeknek a használata azonban jelentős kompromisszumot jelent.

A kamera látószögének kiválasztása során azt kell eldönteni, hogy az adott terület mekkora részét kell megfigyelni.
Az alábbi képen látható, hogy körülbelül mekkora eltérés van a különböző fókusztávolsággal rendelkező biztonsági kamerák között.
Biztonsági kamera fókusztávolság összehasonlítás

Tovább