+36 30 436 5844 (605)
webshop@lochner.hu

GY.I.K.

Gyakran Ismételt Kérdések

1 kérdés: Meg tudom e jeleníteni a HD-SDI kamera képét Full-HD televízión?
1 válasz: Nem. A kamera a képét speciális kódolással továbbítja, amit csak a HD-SDI rögzítő képes fogadni. A kamera felbontása valóban HD-SDI, viszont a technológia különbözik szórakoztató elektronikában használt eszközökétől.

 

2 kérdés: Mennyire lehet nagyítani a kamerák képeit? Rá lehet közelíteni távoli tárgyakra?
2 válasz: fix optikás kamerák esetében nem, PTZ kamerák esetében az optikai ZOOM mértékének megfelelő arányban.

 

3 kérdés: 4 csatornás rögzítőm van. Szeretnék egy ötödik kamerát a rendszerre satlakoztatni. Megoldható?
3 válasz: Ebben az esetben egy nagyobb, 8 vagy 16 csatornás rögzítőre kell cserélni a meglévőt. A megadott bemenet bővítésére utólagosan nincs lehetőség.

 

4 kérdés: Mi történik, ha megtelik a merevlemez a rögzítőben?
4 válasz: Beállítható, hogy a rendszer jelezze (sípolással) a tároló megtelését. Ezen kívül beállítható automatikus újraírási funkció, mely során a rögzítő a legkorábban rögzített felvételt törli és rögzíti helyére az aktuális eseményeket.

 

5 kérdés: Melyik a jobb az analóg kamera, vagy az IP?
5 válasz: Minden esetben a szükséges igényeknek megfelelően kell választani, illetve az árat kell figyelembe venni. Normál igényeket az analóg (olcsóbb) rendszerek is kielégítenek, viszont ezen kamerák felbontása lényegesen kisebb, mint egy IP kameráé. Tehát egy drágább IP kamera jobb képet ad és a kiépített rendszer is kedvezőbben bővíthető, mint az analóg változatnál.

 

6 kérdés: Hogyan történik a garanciális ügyintézés?
6 válasz: A garancia időn belül meghibásodott készüléket a vásárlónak kell eljuttatnia hozzánk. A készülék vásárlási számlájának a másolata szükséges. A megjavított készülék visszaszállításának költsége cégünket terheli.