Érintésmentes beléptetők

Termék szűrő
Ár
72 390 Ft - 1 382 330 Ft

Csökkentse a járványügyi kockázatot ultramodern arcfelismerő beléptető rendszerrel! 

 

Nincs olyan munkahely 2020-ban, ahol ne kerülne hangsúly a koronavírus elleni védekezésre. A hatékony megelőzéshez limitálni kell a személyes kontaktusokat, valamint meg kell akadályozni a vírusos gócok kialakulását. 

Nem is gondolnánk bele, pedig a védekezést már a bejáratnál el lehet és el kell kezdeni. Az irodák beléptető rendszerei könnyen válhatnak góccá, hiszen egymás után minden munkavállalónak meg kell közelíteni, hozzá kell érinteni a kártyáját. 

Erre nyújtanak kiváló megoldást a Hikvision modern arcfelismerő rendszerei, melyek segítségével érintés nélkül, pusztán a vezérlő elé állva kaphatunk bejutást vagy jelentkezhetünk be a munkaidő-nyilvántartásba! 

 

A járvány után is remek megoldás

A Hikvision arcfelismerő beléptetőivel megszűnnek a belépőkártyák okozta kényelmetlenségek: nincs több otthon felejtett, vagy az asztalon hagyott kártya! 

A rendszer emellett fokozott biztonságot jelent, hiszen egyzerre akár több azonosítás is előírható, például /modelltől függően/ arc és ujjlenyomat, vagy arc és belépőkártya. Eltulajdonított belépőkártya esetén így nem juthat be illetéktelen személy! 

Nézze meg működés közben!

Tovább