+36 30 436 5844 (605)
webshop@lochner.hu
Szűrés
Gyártó
Vandálbiztosság
Tápellátás
Státusz
Kommunikációs protokoll
RFID kommunikáció
Beépített ujjnyomat olvasó
Ár (Ft)
71 440 Ft - 1 323 500 Ft
Termék státusza

Érintésmentes beléptetők

Csökkentsd a járványügyi kockázatot ultramodern arcfelismerő beléptető rendszerrel! 

Nincs olyan munkahely napjainkban, ahol ne kerülne hangsúly a koronavírus elleni védekezésre. A hatékony megelőzéshez limitálni kell a személyes kontaktusokat, valamint meg kell akadályozni a vírusos gócok kialakulását. 

Nem is gondolnánk bele, pedig a védekezést már a bejáratnál el lehet és el kell kezdeni. Az irodák beléptető rendszerei könnyen válhatnak góccá, hiszen egymás után minden munkavállalónak meg kell közelíteni, hozzá kell érinteni a kártyáját. 

Erre nyújtanak kiváló megoldást a Hikvision modern arcfelismerő rendszerei, melyek segítségével érintés nélkül, pusztán a vezérlő elé állva kaphatunk bejutást vagy jelentkezhetünk be a munkaidő-nyilvántartásba! 

A járvány után is remek megoldás

A Hikvision arcfelismerő beléptetőivel megszűnnek a belépőkártyák okozta kényelmetlenségek: nincs több otthon felejtett, vagy az asztalon hagyott kártya

A rendszer emellett fokozott biztonságot jelent, hiszen egyzerre akár több azonosítás is előírható, például modelltől függően arc és ujjlenyomat, vagy arc és belépőkártya. Eltulajdonított belépőkártya esetén így nem juthat be illetéktelen személy!

Nézd meg működés közben!


10termék 110