+36 30 436 5844 (605)
webshop@lochner.hu
VideoSecurity Blog

Megérkeztek a VideoSecurity kaputelefon+kamera szettjei

Levi
2021.02.10 12:27
Megérkeztek a VideoSecurity kaputelefon+kamera szettjei

Bemutatjuk a VideoSecurity új csomagajánlatait amelyeket azok számára állítottunk össze, akik video kaputelefont és kamerarendszert szeretnének egyszerre telepíteni ingatlanjukba.

Sokszor érkezett be kérdés azzal kapcsolatban milyen kaputelefont ajánlunk meglévő kamerarendszer mellé illetve, hogy egyáltalán lehetséges-e a kettőt összehozni. Természetesen lehetséges, és a választás megkönnyítése érdekében komplett megoldást nyújtó csomagokat állítottunk össze.

Célunk az volt, hogy egymással jól együttműködő és hatékony eszközöket válogassunk össze, melyek mindegyike akár okotelefonról is távvezérelhető a Hikvision HikConnect vagy iVMS alkalmzásaival.


 

Első körben 3, családi házakhoz tervezett csomagot raktunk össze, melyek kisebb irodákhoz is használhatóak emellett. A legmagasabb csomagunk még ujjlenyomatolvasót és arcfelismerést is tartalmaz a megszokott MiFare kártyaolvasó mellett. Mindhárom csomagunk összes tagja WiFi képes, és interneten keresztül távvezérelhető.

 

Alap csomagunk egy minőségi kezdőcsomag kisméretű házakhoz, lakásokhoz vagy irodákhoz. Két FullHD kamera, és egy középkategóriás video kaputelefon rendszer, mely automata beléptetéshez mifare kártyaolvasót tartalmaz. Ebben a szettben a rögzítés helyben a kamerákban megoldott, vagy tudunk hozzájuk rögzítőt vásárolni.

 

 

Pro csomagunk az előző megoldást bővíti egy rögzítővel, és emeli a tétet négy nagyfelbontású kamerával. Ebben a csomagban mindegyik kamera 4Megapixeles az alap FullHD verzióihoz képest. A rögzítő gond nélkül tudja a 4 kamera és a kaputelefon videóját fogadni, csak egy mereblemez hiányzik hozzá, aminek a kiválasztásához korábbi blogposztunk adunk segítséget. 

 

 

Prémium csomagunk megtartva az előző csomag 4 nagyfelbontású kameráját és kiváló rögzítőjét, a videokaputelefon fronton lép több lépcsőfokkal feljebb. Red Dot Design Award díjat elnyert érintőkijelzős beltéri egységgel, és az exkluzív megjelenésben hozzá illeszkedő, automatikus arcfelismerést és ujjlenyomat olvasót is tartalmazó kültéri egységgel.